život je založenej na náhodách

Filmografie Sly

27. listopadu 2008 v 17:15 | Janča |  Silvestr Stallone

Filmografie

Jako herec

2008 -RAMBO: Do pekla a zpět (Rambo 4) role: John Rambo
2006 -Rocky Balboa (Rocky Balboa) role: Rocky Balboa
2003 -Hráči (Shade) role: Dean 'The Dean' Stevens
2003 -Spy Kids 3-D: Game Over (Spy Kids 3-D: Game Over) role: Toymaker
2003 -Spy Kids 3D: Game Over (Spy Kids 3D: Game Over) role: Toymaker
2003 -Taxi 3 (Taxi 3) role: Passenger to Airport
2002 -Ve jménu Angela (Avenging Angelo) role: Frankie Delano
2002 -D-Tox (D-Tox) role: Malloy
2001 -Formule! (Driven) role: Joe Tanto
2000 -Sejměte Cartera (Get Carter) role: Jack Carter
1998 -Mravenec Z (Antz) role: Weaver
1997 -Země policajtů (Cop Land) role: Sheriff Freddy Heflin
1996 -Denní světlo (Daylight) role: Kit Latura
1995 -Nájemní vrazi (Assassins) role: Robert Rath
1995 -Soudce Dredd (Judge Dredd) role: Judge Joseph Dredd
1994 -Specialista (The Specialist) role: Ray Quick
1993 -Cliffhanger (Cliffhanger) role: Gabe Walker
1993 -Demolition Man (Demolition Man) role: John Spartan
1992 -Stůj, nebo maminka vystřelí! (Stop! Or My Mom Will Shoot) role: seržant Joe Bomowski
1991 -Oscar (Oscar) role: Angelo 'Snaps' Provolone
1990 -Rocky V (Rocky V) role: Rocky Balboa
1989 -Kriminál (Lock Up) role: Frank Leone
1989 -Tango & Cash (Tango & Cash) role: Raymond 'Ray' Tango
1988 -Rambo 3 (Rambo III) role: Rambo
1987 -Do útoku (Over the Top) role: Lincoln Hawk
1986 -Kobra (Cobra) role: Lieutenant Marion 'Cobra' Cobretti
1985 -Rambo 2 (Rambo: First Blood Part II) role: John J. Rambo
1985 -Rocky IV (Rocky IV) role: Rocky Balboa
1983 -Horečka sobotní noci 2 (Staying Alive) role: Man on Street
1982 -Rambo 1 (First Blood) role: John J. Rambo
1982 -Rocky III (Rocky III) role: Rocky Balboa
1981 -Vítězství (Victory) role: kapitán Robert Hatch
1979 -Rocky II (Rocky II) role: Rocky Balboa
1976 -Rocky (Rocky) role: Rocky Balboa
1974 -Páni Flatbushe (The Lord's of Flatbush) role: Stanley Rosiello
1971 -Banáni (Bananas) role: Subway Thug #1


Jako režisér

2008 -RAMBO: Do pekla a zpět (Rambo 4)
2006 -Rocky Balboa (Rocky Balboa)
1985 -Rocky IV (Rocky IV)
1983 -Horečka sobotní noci 2 (Staying Alive)
1982 -Rocky III (Rocky III)
1979 -Rocky II (Rocky II)


Jako scénárista

2008 -RAMBO: Do pekla a zpět (Rambo 4)
2006 -Rocky Balboa (Rocky Balboa)
2001 -Formule! (Driven)
1993 -Cliffhanger (Cliffhanger)
1990 -Rocky V (Rocky V)
1988 -Rambo 3 (Rambo III)
1987 -Do útoku (Over the Top)
1986 -Kobra (Cobra)
1985 -Rambo 2 (Rambo: First Blood Part II)
1985 -Rocky IV (Rocky IV)
1983 -Horečka sobotní noci 2 (Staying Alive)
1982 -Rambo 1 (First Blood)
1982 -Rocky III (Rocky III)
1979 -Rocky II (Rocky II)
1976 -Rocky (Rocky)
1974 -


Jako producent

2001 -Formule! (Driven)
1983 -Horečka sobotní noci 2 (Staying Alive)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama